Diamantring guide – sådan finder du den rette ring

diamantring

Går du med tankerne om at fri til din kæreste? Eller ønsker du blot at glæde en, som du holder af? Hvorfor så ikke investere i en smuk diamantring? Der findes et stort udvalg af unikke diamantringe, og der kommer hele tiden nye designs til. Læs med her, og bliv klogere på diamantringe og hvilken ring du bør investere i.

Aflæs hendes stil

Mange mænd går en smule i panik, når de skal ud og finde en ring til deres kæreste. For hvordan skal de finde den rette ring, når de ingen viden for smykker har? Og samtidig heller ikke kender sin kærestes smag? Dog er det slet ikke så vanskeligt, som det umiddelbart kan virke som. Det handler blot om at kaste et blik på sin kærestes stil. Måske er der noget stilmæssigt, som kendetegner hendes smag for smykker.

Det kan helt simpelt være i forhold til hendes nuværende smykker. Er hendes ringe for eksempel meget enkle i udtrykket, eller har de lidt mere volumen? Du kan også få et indblik i hendes smag, ved at se på hendes tøjstil. Er hun typen som klæder sig meget feminint, så er der stor sandsynlighed for, at hun vil foretrække at stenen på ringen er mere synlig. Hvorimod det ofte vil være modsat, hvis hun læner sig mere op ad den sporty type.

På; https://rrj.dk/diamanter-diamantringe/ kan du finde massevis af unikke eksempler på begge diamantringe-typer.

Solitaire ring

Hvis du er på udkig efter en forlovelsesring, så er Solitaire en klassiker. Solitaire er en meget feminin og klassisk ring. Den er særligt kendt for sit elegante og tidløse udtrykt, hvor fokus er på stenen. Denne ring er dermed en oplagt forlovelsesring for særligt den feminine kvinde, men falder ofte i smag hos de fleste kvinder.

Har du en diamant fra et tidligere betydningsfuldt smykke, så kan du fx også vælge at få designet en moderne Solitaire ring, hvor din egen diamant bliver indfattet i smykket. Dette vil sikre dig et helt unikt smykke, som du kan være sikker på, at ingen andre ejer magen til.

 Derudover redesigner de også gamle smykker. Så hvis du eksempelvis har arvet en diamantring, som du ønsker at give videre til din kæreste, så hjælper de med at gøre ringen i stand og tilpasse størrelsen.

Design din egen ring

Har du på trods af det store udvalg stadig svært ved at finde en diamantring, som falder i din smag, så kan du også designe din helt egen ring. Med hjælp fra din smykkeforhandler, vil på du kunne skabe et unikt og personligt smykke, som fortæller sin helt egen historie. Der er stort set ikke grænser for, hvordan en ring kan designes, så det er blot at give frit løb til sit kreative sind.

Skulle du på trods af overstående guide, stadig være i tvivl om hvilken ring som du bør gå efter. Så kan du med fordel også medbringe et billede af din kæreste til din smykkeforhandler, således at i sammen kan finde frem til den helt rette diamantring.