En murer fra Stenløse hjælper kunderne med at holde de andre håndværkere i ørerne


Håndværksfaget har længe haft ry for at levere dårlige løsninger, for sent og til en dyrere pris end aftalt, men sådan behøver det ikke være. I hvert fald ikke hvis det står til murermesteren fra København Frederik Pedersen, der har mere end 20 års erfaring og nu står i spidsen for M3S Mureentreprise – en murervirksomhed i Stenløse.

Du kender helt sikkert historierne, og du har måske endda selv oplevet, hvordan halvsjusket håndværker og mangel på overholdte aftaler alligevel har resulteret i en større regning, end du havde regnet med. Hvis det er tilfældet, så skal du måske overveje at finde en hoved- eller totalentreprenør til dit næste renoveringsprojekt.

stenløse murer firma

Mureren fra Stenløse har styr på de hårde drenge

Mureren fra Stenløse udfører murerarbejde for private såvel som det offentlige og erhvervslivet, hvilket betyder, at det er næsten lige meget, hvilken opgave du står med, så kan du få hjælp af M3S Mureentreprise. Lige meget om du skal have renoveret dit badeværelse, have ordnet køkkenet, der skal isoleres, eller om du skal have bygget en hel bygning, men det er ikke kun murerarbejdet, de hjælper med.

Mureren fra Stenløse tilbyder nemlig også at fungere som totalentreprenør på byggeprojekter i alle størrelsesordner, og på den måde garanterer de også for deres arbejde. Det er tit de hårde drenge fra skolen, der ender med at blive håndværkere, og derfor kræver det også en fast hånd at holde styr på dem. Men med hjælp fra M3S Mureentreprise så er det slet ikke noget, du skal bekymre dig om.

Ofte vil en totalentrepriseløsning være dyrere, end hvis du skulle fungere som projektleder, men det er penge, der er godt givet ud. Hos M3S Mureentreprise har de nemlig et meget stort fokus på at levere til tiden og til prisen, og når det er dem, der står for byggeprojektet, så er det hele byggeprojektet, der leveres til tiden og til prisen.

Det kræver gode samarbejdsevner

Det kræver sin mand at holde styr på store grupper håndværkere, men fordi M3S Mureentreprise har indgået en række samarbejdsaftaler med både større og mindre entreprenører, køkkenfirmaer, rådgivere og tegnestuer, så har de også forbindelserne i orden.

Det betyder ligeledes, at M3S Mureentreprise står for en stor del af det murerarbejde, der bliver udført rundt omkring i landet, hvad enten der er tale om skalmuring, opbygning af badeværelser eller udskiftning af sålbænke.

samarbejdsevner på byggeprojekt

De gode samarbejdsevner har også gjort en række kunder glade. F.eks. bliver M3S Mureentreprise rost af en række af deres tidligere kunder for både at udbyde deres services til en fair pris og samtidig levere en stor mængde erfaring, som kunderne har kunnet læne sig op ad, hvad enten der er tale om enkeltbyggerier eller projektgrunde med mange opførelser på en gang.

Hvis du har en opgave, der skal udføres et sted på Sjælland, kan det derfor være en god idé at tage kontakt til mureren fra Stenløse og høre, hvad de kan tilbyde. På den måde undgår du selv at skulle holde styr på byggepladsens hårde drenge.