Få kvalificeret hjælp når du skal købe fast ejendom

Det at købe en bolig er en stor beslutning, og uanset om du har prøvet det før eller ej, så kan det være en rigtig god idé at have en professionel med i dit ringhjørne, for en ting er sikkert, sælger har ejendomsmægleren på hans side.

Sagen er den, at når du viser interesse for en bolig, så kan det komme til at gå rigtig stærkt, og har du ikke helt styr på alle de ting du skal igennem, eller om det går rigtigt til, så skal du vælge køberrådgivning.

Det du får når du vælger køberrådgivning, det er blandt andet en gennemgang af købsaftalen, sådan at du forstår det du skriver under på, hvor du også får det råd at der skal indsættes et advokatforbehold i aftalen, så handlen bliver betinget af din rådgivers accept af aftalen.

Der er mange ord du kan støde på under en bolighandel, hvor mange af dem må betegnes som fagudtryk, hvilket blot gør behovet for køberrådgivning så meget større, ved du hvad en BBR-meddelelse er? Har du nogensinde hørt om et matrikelkort?

køberrådgivning

Betaler du for meget for din kommende bolig?

Et andet sted hvor køberrådgivning kan være dig til hjælp, det er i forhold til at vurdere om prisen på din kommende bolig er fair, for en ejendomsmægler vil helt sikkert søge at sælge til så høj en pris som muligt, hvilket betyder at vedkommende vil bruge forskellige salgsteknikker til at få dig til at skrive under og acceptere vilkårene uden videre.

Det kan en køberrådgiver hjælpe dig med at gennemskue, altså om prisen er for høj, eller om der kan forhandles, du kan som køber altid komme med et bud, det værste der kan ske er at du får et nej.

Det kan sagtens vise sig, at en køberrådgiver kan hjælpe dig med at spare så mange penge på handlen, at prisen for køberrådgiveren blegner i sammenligning, fordi du ellers ville have betalt for meget for din kommende bolig.

Køberrådgivning koster mindre end du tror

Køberrådgiveren vil normalt være en advokat der er specialiseret i at handle med ejendomme, og lige så snart ordet advokat nævnes, så vil mange have den opfattelse at det bliver dyrt, men det er absolut ikke tilfældet.

Du kan godt få køberrådgivning for under 6.500 kr., det er så inkl. moms, men uden tinglysningsafgiften, hvilket ikke kan siges at være dyrt, specielt hvis du får skåret 50.000 eller 100.000 af salgsprisen på den kommende bolig, og oven i købet kan sove godt om natten, fordi der ikke opstår nogle ubehagelige overraskelser undervejs.

Så tag beslutningen i dag, vælg at hyre dig en køberrådgiver, som kan tage de hårde kampe, hjælpe dig med at forstå handlen hele vejen rundt, og som mere eller mindre afslutter handlen for dig og giver dig nøglerne, så du kan glæde dig over din nye bolig.

Det skal naturligvis også nævnes, at hvis der ikke kommer nogen handel ud af det, så får du heller ikke en regning, så du behøver ikke tænke over om din køberrådgiver er for aggressiv, så du ikke får boligen.