Fletkurve kan bruges til mange ting

Man kan bare ikke få kurve nok. Kurve er den mest geniale opbevaringsmulighed, fordi den er både praktisk og fleksibel. Desuden kan en kurv bruges til at opbevare alle mulige genstande i. 

Især hvis der er tale om fletkurve, for de er dels lavet af et naturprodukt, og dels så både pynter og hygger de samtidig med, at de har et praktisk formål. 

Fletkurve findes i et utal af versioner, og det er med til at gøre sådan en kurv til en helt unik opbevaringsmulighed. 

Brug en fletkurv i hjemmet 

Du kan bruge fletkurve til alle mulige formål. Det mest oplagte formål er nok som opbevaringsmulighed. Der kan være forskellige genstande i sådan kurv. Det vil typisk være nogle genstande, som du bruger ret hyppigt, og som derfor er rare at have let tilgængelige og i nærheden. 

Det kan for eksempel være til opbevaring af følgende: 

  • Tøj 
  • Garn 
  • Brænde 
  • Vasketøj 
  • Potteplanter 
  • Legetøj 
  • Vanter og huer 
  • Hjemmesko  

Med kønne fletkurve til opbevaring, gør det ikke noget, at der er nogle ting, som ikke er lagt ind i et skab eller lagt i en skuffe. De er nemlig kønne og hyggelige at se på. 

Fletkurve til at transportere i 

Du kan også bruge en flettet kurv som madkurv, til at hente brænde eller afgrøder i, til at opbevare de plukkede svampe, æbler eller blomster i og så videre. Brug også gerne en stor fletkurv til at bære vasketøj til og fra tørresnoren.  

Er er tale om en større fletkurv, kan den sagtens bruges som transportkasse. Det kan også være heri, at du sætter din lille hundehvalp eller et andet lille dyr, der skal med i sommerhus eller lignende. 

Fletkurve i haven 

Selv om en fletkurv ikke er den bedste ven med regnvejr, så gør den sig godt ude i det fri i tørvejr. Den kan for eksempel bruges til at opbevare ungernes havelegetøj i, eller der kan hentes legetøj inde fra huset i den.  

Den er også velegnet til at sætte under en urtepotte, hvis den ellers kan stå under tag og dermed blive skånet for fugt og råd. 

Brug også gerne en fletkurv til at transportere de ting, som du skal bruge ude i haven, mens du arbejder i haven, eller mens du sidder og nyder sommeren i en stol eller en liggestol.  

Kurve fås i mange forskellige varianter 

Der kan være forskel på fletkurves størrelser. De findes fra de helt små, hvor der kan være småting i, og til de helt store, som kan bruges til brænde eller vasketøj. 

Der kan også være stor forskel på, hvilket materiale de er flettet af. De kan være både bløde og hårde i teksturen, og de kan være tykke eller tynde. 

Find gerne den type fletkurv, som egner sig bedst til det, som du har tænkt dig at bruge den til. Du kan enten vælge at køre med den samme slags, eller du kan variere alt efter, hvad kurven skal bruges til. Der findes uanede muligheder.