Giv dig selv de bedste søvnbetingelser med en seng fra Auping

Du bruger cirka en tredjedel af dit liv på at sove. Det er her, du genoplader både din krop og dit sind. Derfor er det også vigtigt, at du giver dig selv de bedste betingelser for en god nats søvn.

De bedste søvnbetingelser starter med den rette seng. Her kan en seng fra det anerkendte mærke Auping være en fremragende løsning. Her er både kvalitet, komfort, design og bæredygtighed nemlig i fokus. Det giver dig de bedste forudsætninger en god nats søvn.

Mere om senge fra Auping

En Auping seng er kendt for at være en seng af højeste kvalitet. Det hollandske mærke lægger meget stor vægt på både design, komfort og bæredygtighed. Folkene bag mærket sørger nemlig for, at produkternes funktionalitet altid er i top.

Det giver dig en mere komfortabel seng, der kan holde i årevis. Derfor er en Auping seng også en god investering for både din pengepung og miljøet. Der går nemlig mange år, før du er nødt til at udskifte sengen.

Derudover stræber Auping også efter at gøre deres produktion så grøn som mulig. Hvis du derfor interesserer dig for miljøet og den grønne omstilling, kan du med fordel vælge en seng fra det hollandske mærke.

Fokus på bæredygtighed

Det hollandske mærke er meget seriøse omkring en bæredygtig fremtid. Derfor stræber de efter at blive C2C-certificeret. Certificeringen kræver, at virksomheden designer dens produkter i rene materialer, der er mulige at skille ad, og derefter anvende i en uendelighed. På den måde bliver CO2-aftrykket sænket markant, og det vil gøre sengebranchen langt mere klimavenlig.

Mere end 125 års erfaring

Auping har produceret senge i mere end 125 år. Derfor er de heller ikke kommet sovende til deres store succes på markedet. I dag er brandet den største selvstændige sengefabrikant i hele Holland. Her har de også mere end 500 forretninger, hvor de sælger deres skønne senge og sengeudstyr.

Fuldend din Auping seng med det rette udstyr

Når du køber en seng fra det hollandske mærke, har du mulighed for at fuldende sengen med udstyr fra det samme mærke. Det betyder med andre ord, at du kan få både sengebund, madras, pude og dyne fra det velkendte mærke. Det skaber en rød tråd i din seng, hvilket giver dig de absolut bedste betingelser for god søvn nat efter nat.

Vælg blandt flere forskellige modeller

Du har mulighed for at vælge blandt flere forskellige modeller, når du gerne vil købe en seng fra det hollandske mærke. Blandt andet kan du vælge elevationssenge eller plansenge. Du bestemmer også selv, om sengen skal være dobbelt, enkelt eller noget derimellem. Der findes en seng fra brandet til enhver smag.

Vælg selv din sengeramme

Når du skal have en ny seng, er det især sengerammen, der skal passe til det øvrige udtryk i soveværelset. Derfor tilbyder det hollandske mærke også, at du kan vælge blandt flere farver og tekstilgrupper. På den måde kan du lettere finde en sengeramme, der harmonerer med din indretningsstil.