Giv dit hjem et let og nordisk udtryk med møbler fra Hübsch

Hvis du er glad for det lette, nordiske boligudtryk, vil du være begejstret over at se kollektionerne fra Hübsch. Mærket er nemlig kendt for at fremstille lækre, lyse møbler i høj kvalitet, der følger tidens trends. Mærket fremstiller alle mulige produkter til hjemmet. Både sofaer, vitrineskabe, lamper og meget mere.

Lad det lette design gøre dit hjem endnu smukkere

Produkterne fra Hübsch er til dig, der værdsætter et lyst og let udtryk i dit hjem. Alle produkterne er fremstillet af materialer af høj kvalitet. Det giver dig solide produkter, der kan holde i mange år. Produkterne egner sig både godt til din faste bolig, ligesom du også sagtens kan anvende dem i dit sommerhus.

Hvis du er glad for det naturlige udtryk i dit hjem, vil du helt klart også være vild med produkterne. Skaberne bag mærket tilstræber nemlig ofte træmaterialer, når de fremstiller deres flotte og unikke møbler.

Hübsch interiør

Historien om Hübsch

Mærket blev grundlagt i år 2010 af Flemming Hussak, Jannie Krüger og Daniel Henriksen. Siden da er mærket blot vokset og vokset. I dag anses det som et af ledende brands indenfor interiør i Skandinavien. Menneskene bag mærket kreerer to kollektioner om året; én om sommeren og én om vinteren.

Hver kollektion er skabt med udgangspunkt i netop den sæson, som den bliver udgivet i. Derfor vil du også opleve et skift i både farver og udtryk ved hver kollektion.

Visionen bag mærket

Hübschs vision er at skabe kvalitetsprodukter, der skaber glæde i de forskellige hjem rundt omkring. Derfor bliver alle deres produkter også holdt i designs, der er både lyse og lette. Mærket omfavner den nordiske stil, som de samtidig giver et unikt twist på deres helt egen måde. Skaberne bag mærket tror på, at møblerne skal skabe den bedste service i hverdagen. Ligesådan skal møblerne også medvirke til, at brugerne får et smil på læben hver dag.

Mere om designet

Hübsch har deres kreative team placeret i Danmark. Her har skaberne altid en finger på pulsen og lader sig inspirere af de nutidige tendenser og trends. Det er vigtigt for skaberne bag mærket, at der er en rød tråd gennem alle kollektionerne. Det er en balancegang, hvor der både skal være plads til mærkets egne særpræg samtidig med, at designet også skal følge med tiden.

Et brand med service i centrum

Brandet ved, at glade kunder er alfa omega. Derfor stræber hele virksomheden altid efter, at du som kunde skal have en god oplevelse. Både når du ser og prøver produkterne, når du køber dem og bestemt også, når du anvender dem i hverdagen.

Mærket forsøger altid at se løsninger i stedet for problemer. Denne mentalitet lader de sprede sig til alle dele af virksomheden. Derfor gør de også altid det bedste for, at deres mange samarbejdspartnere også føler sig set og værdsatte. Derfor bruger virksomheden heller ikke ordet leverandør. I stedet ser de sig selv som en samarbejdspartner.