Hvilken farve skal jeg male væggene?

Er det snart ved at være tid til, at væggene får en ny farve hjemme hos dig? Det er altid godt med forandringer, og man kan i den grad skabe et nyt udtryk i hjemmet, hvis man vælger at male væggene i en ny farve – om man så vælger hvid, gul, pink blå eller noget helt andet. 

På https://www.maler-maling.dk/ kan du finde billig vægmaling, og lige her kan du få mere inspiration til, hvilken farve du skal vælge til dine vægge. 

Hvid: Hold det simpelt 

Hvis du holder af den simple stil og ikke er interesseret i vægmaling, som tager for meget opmærksomhed, skal du nok bare gå med klassikeren, hvid. Den hvide farve er nok den, som man hyppigst ser på væggene, når man bevæger sig rundt i de danske hjem. 

Det er selvfølgelig et lidt kedeligt valg, men det er samtidig også et valg, som bevarer roen, og som så kan gøre det muligt at eksperimentere lidt mere nogle andre steder i boligen, fordi man ikke skal bekymre sig om, om det passer til farven på væggene. 

Beige: Når det ikke skal være hvid 

Hvis man gerne vil bevare den simple stil, men alligevel synes at hvid vægmaling er en anelse for kedeligt, kan man tage skridtet videre og vælger beige maling til væggene. Beige er en lidt mere brunlig farve, men findes selvfølgelig i alverdens nuancer. 

Denne farve kan faktisk være super stilet, da den stadig er lys og rummelig, men den har alligevel lidt mere kant end den simple, hvide vægmaling. Så det er altså et udmærket valg, hvis du ikke er helt modig nok til at gå all in på en vild farve, men samtidig synes at hvid er lidt for kedeligt. 

Gul: Et anderledes og positivt valg 

Hvis du derimod slet ikke har noget imod at gå all in på vægmaling, og også er af den optik, at man jo altid kan male det over igen, så kan det være, at du skal prøve at male væggene gule. Gul er en flot og sprudlende farve, og så er den mest af alt positiv. Og hvem har ikke lyst til at have en farve på væggene, som altid får en i godt humør?  

Den udfordring, man så kan få med at have en farve som gul på væggene, er selvfølgelig, at man skal tænke lidt mere over, hvordan væggenes farver passer sammen med resten af indretningen. For hvis man ikke har flair for indretning og farvekombinationer, kan det hurtigt gå galt. 

Pink: Enhver piges drøm (næsten da) 

Det kan også være, at du pludselig får en voldsom lyst til at udleve din indre lille-pige drøm, hvilket selvfølgelig vil indebære at male væggene pink. Dette er også et lidt voldsomt valg, som nogen måske vil blive trætte af ret hurtigt. Men det er sjovt at prøve, og hvis man en dag kigger på sine pink vægge og tænker, at det ser skørt ud, er det jo ikke værre end, at man kan male det over igen. Nogle gange skal man også tage chancer!