Kugledyner kan kurere søvnproblemer

Rigtig mange danskere døjer med tankemylder og dårlig søvn. Nogen har svært ved at falde til ro og falde i søvn om aftenen. Andre vågner ofte om natten, mens en helt tredje gruppe blot får en forringet søvnkvalitet, der ikke figurerer nede i den dybe søvn. Alt dette vil medføre, a man ikke føler sig særlig vedudhvilet om morgenen, men derimod træt, energiforladt og med manglende overskud.  

Der findes historisk meget stress i vores samfund i dag. Vi kører i et så højt gear, at vores hjerne har svært ved at koble fra, når det er sovetid. Der findes heldigvis en meget enkelt løsning, der kan forbedre søvnkvaliteten for rigtig mange danskere. 

Få bedre søvnkvalitet uden brug af medicin 

Kugledyner er et forholdsvist nyt fænomen. Det er et redskab til at optimere søvnen uden brug af medicin. Der er derved ikke nogen former for bivirkninger ved at buge en kugledyne. Når vi mennesker får et kram, har det en beroligende effekt på kroppen, og der frigøres et lykkehormon i hjernen, som stimulerer ro og velvære. En kugledyne er tung sammenlignet med en almindelig dyne. Denne ekstra vægt går ind og på en måde simulerer fornemmelsen af at få et kram.  

Dette medfører, at kroppen falder til ro, og det samme gør hjernen. Med denne ekstra tyngde, kan mange opleve, at de falder eget nemmere i søvn, og at søvnen er god, lang g uden afbrydelser. Kugledyner udfører dette, man kalder berøringstrykstimulering, som kan have en gavnlig effekt på følgende lidelser: 

  • Tankemylder 
  • ADHD 
  • Generelle søvnproblemer 

En kugledyne er designet med 7 forskellige lag. Inde i dynen vindes der en masse sm glaskugler. Det er disse glaskugler, der er årsag til den ekstra vægt. Glaskuglerne er omhyggeligt fordelt i en masse lommer, så vægten i dynen bliver jævn fordelt, og så man undgår klumper i dynen. 

Find billige kugledyner af høj kvalitet online 

Da der er tale om en specialdesignet dyne, kan man sikkert forestille sig, at man skal punge godt ud for at få fingre i en. Vælger du en kugledyne fra Scandinavian Rest kan du heldigvis finde en dyne af rigtig god kvalitet, som også udbydes til en rigtig god pris. Deres motto er nemlig, at de vil designe behagelige og funktionelle kugledyner, som alle har råd til.  

Kugledynerne hos Scandinavian Rest er designet i bambusmaterialer. Bambus har mange fantastisk gode egenskaber. Det er først og fremmest et blødt og lækkert materiale, men det er samtidig med en god åndbarhed og et godt valg set fra et miljømæssigt perspektiv.  

Der er forskellig vægt på de forskellige dyner. Når du skal vælge dyne, er en fingerregel, at du skal gå efter en model, der vejer 10 % af din egen kropsvægt. Dette er for at opnå den bedst mulige virkning. Vejer du 80 kg bør du derfor gå efter en kugledyne på omkring 8 kg.  

Vær opmærksom på, at børn under 3 år, samt folk med vejrtrækningsproblemer og nedsat evne til at løfte ting ikke bør sove med kugledyner.