Lign en juledronning og en nytårsdronning med tøj fra Rabens Saloner

Nu hvor julen og nytåret snart er over os, er der et spørgsmål, godt nok af de mere privilegerede, der melder sig på banen hos mange kvinder: Hvad skal jeg tage på til disse højtider? Der kan være utroligt mange fortolkninger og løsninger på dette spørgsmål, men hvis du er i tvivl eller bare har brug for ny inspiration til tøjstilen, så læs videre her, hvor vi kommer ind på, hvordan du kan kombinere tøj fra Rabens Saloner til et skrud, der får dig til at ligne en juledronning og en nytårsdronning med bravur!  

Vær stilfuld og unik til jul 

Når du skal finde det helt rigtige outfit til juleaften, første juledag, anden juledag og nytåret, er der rigeligt at vælge imellem hos Rabens Saloner.  

Hvis du ønsker at være stilfuld og skille dig ud fra den nuværende trend, er der den smarte buksedragt at tage på. Her kan du få et smukt helhedslook, fordi buksedragten er enkel og stilfuld og ikke giver øjet noget forvirrende at se på. Kombiner gerne denne buksedragt med et par festlige stiletter eller pumps, så det kommer til at se festligt ud. Dertil kan du bære øreringe i sølv eller guld og skal det hele have en prik over det berømte tøj ”i”, så tag også et hårbånd eller diadem i håret, der matcher til buksedragtens farve.  

Comfy tøj til mellem jul og nytår  

Skal I finde ud af, hvordan du klæder dig mellem jul og nytår og står den på ren afslapning, kan en comfy strik fra Rabens Saloner være ideel. Den er både behagelig, varm og komfortabel og kalder på, at du både kan have den på indendørs i sofaen, når du slapper af med en god film eller TV, eller når I skal ud i sne og kulde og du har brug for noget varmt tøj inden under jakken. Hertil kan du have et par lange bukser i lærredsstof på, som matcher striktrøjen.   

Giv den gas til nytår  

Der er jo egentlig ikke nogle kriterier for, hvordan du skal klæde dig til Nytår, men de fleste vil gerne give den ekstra meget gas. Her kan en smuk kjole fra Rabens Saloner være et hit, kombineret med festlige høje hæle og en masse glimmer som makeup og som hårpynt. En kjole fra Rabens Saloner er brugbar hele året rundt, så på denne måde kan du nemt finde en kjole, der kan dresses op til Nytår og efterfølgende bruges som hverdagskjole på arbejdet eller på studiet. På denne måde får du både tilgodeset dit nytårs- behov og du skal ikke stå bagefter med en kjole, du ikke får brugt. Er du ikke så meget til kjoler, kan du også kombinere en smuk skjorte og et par flotte bukser fra Rabens Saloner, så du får et festligt look. Her kan en hvid skjorte og et par farverige bukser være mindst lige så festligt til at byde det nye år velkomment.