Maden er en vigtig del af en firmajulefrokost. Bestil herfra, hvis du vil have mad i topkvalitet

Når man hører ordet firmafrokost, er det meget forskelligt, hvad folk kommer til at tænke på grundet deres arbejdsplads. Nogen kommer til at tænke på lækker mad i topkvalitet, god musik og en hyggelig stemning. Andre er måske mere tilbøjelige til at tænke på mikroovns varmede madretter, som er blevet købt færdiglavet. Når man er den, der er ansvarlig for at holde firmafrokosten, vil man sikkert gerne kunne holde en, hvor kollegerne kommer til at tænke tilbage på god mad og hyggelig stemning. 

En frokost, som dine kolleger vil huske tilbage på med smil 

Er du den ansvarlige for at holde firmafrokosten i år, og vil du gerne kunne holde en frokost, som folk kommer til at huske tilbage på med et smil på læben? Så er der nogle ting, der er nødt til at være på plads først. Noget af det vigtigste for at kunne holde en god frokost er selvfølgelig, at maden er af god kvalitet.  

Et erfarent hold af madleverandører 

Hvis du gerne vil have leveret mad i topkvalitet til jeres næste firmaarrangement, så se mere på denne side: https://ryde-gastronomi.dk/. Dette firma, der har eksisteret siden 2006, har leveret mad til masser af firmaarrangementer og frokostordninger på Sjælland, hvor der har været alt fra et par stykker til flere hundrede medarbejdere. De sætter en stor ære i at kunne tilberede mad, der både er nærende, sundt og samtidigt helt vildt lækkert! Derudover gør de også meget ud af at være bæredygtige, så de vælger lokale råvarer med henblik på jordens miljø og økologi.  

Mad lavet med kærlighed 

Der er altså mange grunde til at vælge at få leveret maden herfra. Udover deres henblik på jordens klima og deres henblik på at lave sund og lækker mad, så er alle deres ting på menuen hjemmelavede. Det inkluderer både brødet, saucerne, marinaderne og meget mere. Så kan det garanteres, at jeres frokost bliver lavet med kærlighed, og I får et lækkert, sundt og nærende måltid! 

Nemt at kontakte dem 

Hvis du har lyst til at kontakte dem, så kan du nemt gøre dette. Du kan både vælge dato og klokkeslæt for, hvornår maden skal være klar til, og hvor mange personer, der skal laves mad til. Tænk på, at de har lavet mad til over hundrede personer, så de er helt perfekte til at skulle levere til jeres næste arrangement! Derudover kan du også skrive en ekstra besked til dem, hvis du har nogle specielle ønsker i forhold til, hvad I gerne vil have.  

Prøv at kigge rundt 

Har du fået inspiration til, hvor du kan bestille jeres mad fra til jeres næste firmaarrangement? Prøv at kigge rundt på siden, så du kan se mere om deres lækre menuer. Du vil sikkert have lyst til at bestille fra netop dem, når du har kigget rundt på deres side. Du kan også følge dem på Facebook og Instagram for at se mere af, hvad de laver til dagligt!