Sådan bliver drømmen om det perfekte badeværelse til virkelighed

luksus badeværelse

Hvis du er blevet træt af dit gamle badeværelse og trænger til fornyelse, så er et rigtig godt sted at starte det helt fundamentale: Nemlig gulvet.

Når det kommer til gulvet på badeværelset, er der et utal af muligheder at vælge imellem. Fliser, klinker og mosaikker er blot overskrifterne, mens der underneden gemmer sig massevis af farver og materialer.

Når der skal indrettes badeværelse, er det samtidig vigtigt at have i mente, at ikke alt materiale egner sig lige godt i et så luftfugtigt rum som badeværelset. Derfor kan det være rigtig rart at have en ekspert med på råd, som både kan vejlede dig i funktionalitet og design.

Badeværelse showroom i København og Glostrup

Netop fordi der er så mange muligheder, når et badeværelse skal forvandles til drømme badeværelset, kan det være svært at se dem alle for sig. Derfor kan det være et vigtigt led i processen at tage til et badeværelse showroom, hvor du kan se og mærke på alle mulige forskellige typer.

I Glostrup ligger Danmarks største fliseudstilling, hvor mere end 10.000 typer af fliser, klinker og mosaikker har fundet sin vej til showroomet. Ud over selvfølgelig at kunne guide dig til at vælge den rette gulvlægning, vil det også her være muligt at blive guidet i valg af bademøbler og VVS-løsninger.

Du kan læse mere om showroomet på https://www.badogfliser.dk/, som du med fordel tage forbi, hvad enten du selv er fuld af ideer og forestillinger, eller seriøst mangler inspiration til dit badeværelse. Dit drømme badeværelse er nemlig ikke fuldendt før alle små dele lever op til dine ønsker. Så sørg for at være grundig i din undersøgelse, før du træffer de vigtige beslutninger.

Der ligger også et badeværelse showroom København, hvor du ligeledes kan opleve mange forskellige fliser og bademøbler og få hjælp til det kommende badeværelsesprojekt.

showroom badeværelse

Tips til indretning af badeværelset

Badeværelse showroomet København og Glostrup tilbyder også hjælp fra en indretningskonsulent. Men hvis du nu slet ikke kan forestille dig, hvor du skal starte henne, så kan følge tips måske gavne dig.

små detaljer
  1. Sørg for at have masser af lys og luft

Hvad enten dit badeværelse er stort eller småt, er det kun gavnligt med masser af lys og luft i rummet. Især badeværelset trænger til ekstra udluftning på grund af fugtigheden, der opstår efter man har taget et bad. Hvis ikke du har mulighed for flere vinduer, kan det derfor være gavnligt at overveje alternativ ventilation.

Lys er også enormt vigtigt, især for det lille badeværelse, hvor pladsen er trang. Her kan man nemlig ”snyde sig” til lidt mere plads ved at vælge lyse farver til vægge og gulv. Lyse farver får nemlig rummet til at virke større.

  • Glem ikke dekorationer og små detaljer

Et badeværelse kan være noget så flot, når det er helt enkelt. Men ikke desto mindre findes personligheden i de små detaljer. Så sørg for at vælge nogle dekorationer, som siger noget om dig og dine præferencer. Sådan bliver du nemlig ved med at være glad for dit badeværelse.