Sådan indretter du børneværelset

hængekøje på børneværelset

Børneværelset er vigtigt, og derfor er det vigtigt for mange forældre at de får indrettet værelset på den bedste måde, så det indbyder til leg og aktivitet for barnet. Forældre ved jo godt at der skal være en seng, og måske nogle opbevaringskasser til barnets legetøj, og eventuelt et gulvtæppe til at lege på. Der er en gammel klassiker som har været på mange børneværelser og i mange institutioner gennem årene, men som bliver glemt lidt ind imellem, nemlig sækkepuder. De kan være en fantastisk god ting at have på et børneværelse. Sækkepuder er den perfekte mellemting mellem er sofa eller stol og en madras. Man har mulighed for både at sidde oprejst i den, og man kan tage en lille lur i den, hvis man har lyst til det. Derfor er det et perfekt møbel til børneværelset.

Indret med sækkepuder

Sækkepuder kommer i alle tænkelige farver og i mange størrelser og materialer. De er både hadet og elsket, og man kan godt forstå hvorfor, det kan være en utrolig behagelig ting at sidde i, hvis den er lavet rigtigt, men det kan også være bøvlet hvis den ikke er i en ordentlig kvalitet. Nogle har måske erindringer om sækkepuder der gik hul på, eller sækkepuder som hurtigt bliver nusset og beskidte. Hvis man har prøvet det, har man nok afskrevet sækkepuder til børneværelset allerede. Men hvis man finder en sækkepude lavet i det rigtige materiale, så kan de holde sig pæne og hele i lang tid. Der findes en sækkepude type, som er lavet i noget ekstra stærkt materiale.
Materialet disse sækkepuder er lavet i betyder for det første at det helt vandtæt. Det betyder at hvis du investerer i en sækkepude til værelset, så kan dit barn faktisk få glæde af sækkepuden indenfor og udenfor. Det at man kan bruge disse sækkepuder udenfor, giver mere frihed for barnet, i og med at de i sommerhalvåret kan taget legen, læsningen eller middagsluren med udenfor i sin sækkepude.

babykøje

Hvilken størrelse har værelset?

Selvom sækkepudder kan bruges i alle værelser, så kan det stadigvæk godt være en god ide, lige at tage et kig på hvilken størrelse værelset er. Sækkepuder kan nemlig fås i ret store størrelser, men de findes også i meget små versioner. Det vigtigste i denne sammenhæng er egentlig bare at se på hvor meget af gulvpladsen på værelset den vil fylde hvis den ligge fladet ud. Her ønsker man selvfølgelig ikke at sækkepuden fylder hele gulvet på værelset, for så ender det med at blive en irriterende ting som er i vejen for andre aktiviteter. I den modsatte retning er det heller ikke optimalt, hvis sækkepuden er for lille. Det betyder at der kun vil gå et par år, før barnet er vokset ud af sin sækkepude. Hvis den bliver for lille, kan man nemlig ikke ligge og sidde ordentlig i den.
Hvis man bor i en lille lejlighed, kan man derfor med fordel vælge en mellem størrelse. Bor man i et hus med god plads, så kan det godt betale sig at overveje en stor udgave, så kan den nemlig både benyttes af voksne og børn.