Sådan optimerer du din træning med proteinpulver


Det er 2020, og du er højst sandsynligvis i gang med den helt store livstilsændring – ligesom mange andre, der tror på, at januar er en magisk måned for adfærdsændring. Motivation kommer og går, men i år kan faktisk være året, hvor der rent faktisk sker noget! Optimer din træning med disse gode tips og begynd endelig at se de længeventede resultater!

Proteinpulverjunglen

Mange mennesker benytter proteinpulver, men det er altså ikke kun for træningsfreaks og bodybuildere – det er også for helt almindelige mennesker, der ønsker at indtage mere protein i løbet af dagen. Selvom man ikke ønsker massiv muskeløgning, så er protein altid godt at benytte som tilskud. Det anbefales faktisk at helt almindelige mennesker indtager op til 1,5g protein per kilo kropsvægt. Og det er de færreste, der rent faktisk når at indtage så meget naturligt protein. Protein hjælper med kropsrestitution og muskelopbygning og er derfor især effektivt til dig, som træner regelmæssigt. Derfor er proteinpulver key! Find dit proteinpulver på Bodyman.dk og find Danmarks største udvalg af proteinpulver. Her kan du finde et kæmpe udvalg af lækre smagsvarianter.

god form

Andre gode tilskud

Hvis du vil supplere proteinpulveret med andre tilskud i din hverdag, kan du undersøge ting som omega-3 piller, Zinktabletter samt kreatin. Sidstnævnte er målrettet dig, der styrketræner. Den hjælper nemlig med at øge din muskelmasse ved at supplere dit naturlige kreatin, som findes i vores muskler. Det kan som proteinpulver også indtages naturlige gennem kød og fisk. Et højt kreatinniveau påvirker vores koncentration samt evne til at udføre et kort, intensivt arbejde. Derfor ser man også flere mennesker, der indtager kreatin – enten som pulver eller i pilleform – i en periode inden eksaminer eller kortvarige præstationer.

Det sunde liv

At indtage tilskud kræver samtidig at man fører en sund livstil. Det nytter ikke at basere sit proteinindtag på proteinpulver alene. Man skal huske at spise både magert kød, rødt kød samt fisk ugentligt. Er man vegetar kan man indtage protein ved at spise fødevarer så som bønner, linser samt visse mejeriprodukter. Alt afhængig af din målsætning med din nye livstilsændring, bliver du nødt til at ændre mere end bare at købe et tilskudsprodukt. Ønsker du at tabe dig, skal du spise i et kalorieunderskud – og omvendt et kalorieoverskud, hvis du ønsker at tage på. Ønsker du en øget muskelmasse kræver det regelmæssig vægttræning samt et højt kulhydrat og proteinindtag.

Sociale medier

Sundhedsverdenen er en jungle. Det kan derfor være svært at finde hoved og hale i den. Du kan med fordel finde sundhedsprofiler på de sociale medier. På YouTube kan du følge danske eller internationale trænings- og sundhedsfolk, der viser tips og tricks til styrketræning, vægttab og meget mere. Du kan følge med i deres hverdag, se hvad der virker for dem samt prøve det af på egen krop. Mangler du motivation kan du endda selv oprette en sundhedsprofil, hvor du opdaterer dine følgere. Således kan de motivere dig, når motivationen svinder. Sørg for at dele både op- og nedture – begge dele er nemlig en helt naturlig del af en livstilsændring!