Sådan stopper du med at ryge

Hver dag er der rigtig mange danskere, som prøver at stoppe deres meget dårlige vane med at ryge cigaretter. Det kan dog være rigtig svært for langt de fleste, og derfor får du her en række forskellige muligheder for, hvordan du muligvis kan begynde at stoppe med at ryge.

Lær blandt andet om, hvorfor e cigaretter kan være et godt alternativ til almindelige cigaretter.

Kan e cigaretter hjælpe dig?

Måske er det et par e cigaretter, du skal have fat i i stedet for de almindelige cigaretter? Hvis du godt kan lide selve følelsen af at ryge og nyder at stå sammen med dine venner og få dig en smøg, men bare gerne vil undgå al den dårlige røg og nikotin, så kan e cigaretter lige være noget for dig.

Du kan finde mange forskellige slags e cigaretter på Go Smoke. Der er nemlig et lidt bredere udvalg af e cigaretter på e cigaret markedet, som du kan vælge imellem. Du kan blandt andet vælge mellem farve, form og størrelse.

Med en e cigaret ved hånden kan du undgå al den dårlige nikotin og alt den dårlige røg, som du ved giver langvarige skader på lungerne. med e cigaretter kan du samtidig få en meget bedre smag, end du nogensinde ville kunne opleve med en almindelig cigaret. Med e cigaretter kan du nemlig vælge at få dig en smag som banan, melon, kanel eller mange andre gode ting.

På den måde kan e cigaretter altså være en stor fordel for dig, som har rigtig svært ved at stoppe med at ryge men samtidig ikke vil helt af med vanen – endnu. E cigaretter kan altså fungere som en meget god overgang fra dit rygende liv til dit ikke rygende liv.

Gnask på en masse tyggegummi

Hvis du gerne helt vil stoppe med at ryge og faktisk synes, at det er en smule træls hele tiden at skulle find en cigaret frem – uanset om den er en e cigaret eller ej – kan du i stedet også begynde at gnaske på en del tyggegummi.

I dag er der rigtig mange alternativer til de almindelige smøger, for dem som rigtig gerne vil stoppe med at ryge, men samtidig har brug for et nikotin fix. Ingen af de rigtig gode muligheder er tyggegummi med nikotin i. Noget tyggegummi med nikotin i kan man holde munden beskæftiget og samtidig få den nikotin som man føler, at man har brug for. På den måde fungerer det en lille bitte smule som e cigaretter, fordi det stadig er en aktiv handling, man foretager sig.

Hvis du virkelig har rigtig store problemer med at stoppe med nikotin, Så er det også altid en god ide lige at snakke lidt med en læge. Til at starte med vil lægen sikkert anbefale mange af de samme ting som er nævnt her; e cigaretter og tyggegummi med nikotin. Men hvis disse ting heller ikke virker for dig, kan de måske videreføre dig til nogen andre hjælpemidler.