Skab synlighed med et fleksibelt beachflag


Skal du afholde et arrangement, hvor sponsorerne kræver, at deres navne fremgår tydeligt rundt omkring på stedet, eller kunne du bare godt tænke dig at reklamere lidt mere for nogle af dine egne produkter eller servicer?

Så er et beachflag en oplagt, fleksibel og meget prisvenlig løsning. Det er nemt at rykke rundt på og samles på under 3 minutter. Derfor er det den oplagte reklamesøjle til dig, der ønsker god værdi for pengene, når det kommer til at vise synlighed for noget bestemt til at arrangement med mange deltagere.

Selve flaget fås i flere forskellige former og størrelser, så du kan finde netop det flag, der passer perfekt til dig og det, som du gerne vil brande noget mere. Det giver masser muligheder for at skabe et unikt udtryk, der giver det bedste udtryk, når der skal reklameres og brandes.

amerikaner

Derfor skal du vælge et beachflag

Som navnet antyder, så blev beachflaget oprindeligt brugt på strande, når der skulle markeres noget. Det kunne både være baner i forbindelse med sportsarrangementer eller konkurrencer og det kunne være firmanavne eller forskellige zoner i forbindelse med andre events eller begivenheder. I

 dag bruges disse beachflag dog ikke kun længere på strande. De sættes nemt i en fleksibel fod a la en parasolfod, og så kan de stilles præcis der, hvor der er brug for dem. De fungerer fint i al slags vejr. Selvom det blæser, så gør foden, at flaget stadigvæk vil stå stabilt og flagets design gør, at vinden ikke vil tage fat i flaget og vælte det. Det vil altså bare blafre i vinden og skabe endnu mere synlighed for logoet eller navnet, der er på det smarte beachflag.

Perfekt til arrangementer eller sportsevents

Et beachflag er en meget nem og fleksibel måde at reklamere eller vise noget på. Det tager kun 3 minutter at samle, og det pilles lige så hurtigt ned igen. Det kan nemt flyttes rundt, hvis du finder ud af, at det hellere skal stå et andet sted end først planlagt. Derfor er det et oplagt valg, hvis du vil skabe opmærksomhed om dig, din bod eller din begivenhed.

Har du en bod eller en stand ved et loppemarked eller en anden begivenhed, så kan du øge opmærksomheden markant for dit produkt eller service ved at have et eller flere beachflag til at markere, at her står du og har noget spændende at byde på. Beachflaget fungerer perfekt både til udendørs arrangementer såvel som indendørs begivenheder. Det kræver ikke særligt meget plads at sætte det op på, og det kræver ingenting i forhold til vedligeholdelse, når først det står.

Med et beachflag med dit navn, logo eller noget helt tredje på, kan du altså effektivt skabe opmærksom om netop det, som du lige præcis ønsker skal have opmærksomheden. Det er dig, der bestemmer, hvordan beachflaget skal være, og det er dig, der bestemmer præcis, hvor det skal stå. Det får altså masser af muligheder for at skabe præcis de rammer, som du ønsker.