Tag på storslået camping mellem søerne i Silkeborg

Er du til natur, skønhed og aktiviteter der vil glæde både børn og voksne, så er det en god ide at tage på camping mellem søerne ved Silkeborg. Den bæredygtige campingmulighed kun 18 km fra Silkeborg byder på afslapning og ægte camping liv til store og små i alle aldre. Du bestemmer selv hvordan du gerne vil bo, i telt, campinghytter, vogn eller noget helt fjerde. Mulighederne er uendelige hos http://www.bryrupcamping.dk/ med en lokation der er tæt på de store seværdigheder og attraktioner.  

Bryrup Camping er en bæredygtig campingplads 

En GreenStay plads er en certificering der sikrer at dit ophold bliver så bæredygtigt som muligt. Certifikatet er grundlagt og udstedt af Camping Outdoor Danmark der sikrer at de pågældende campingpladser lever op til de bæredygtige FN-bestemmelser indenfor området. Der udvælges fem mål fra faciliteterne der skal fokuseres på for at opfylde kravene for en GreenStay plads. Hos Byrup Camping er der taget udgangspunkt i rent vand og sanitet, bæredygtig energi, ansvarligt forbrug og produktion, en klimaindsats og livet på land. Her er der blandt andet etableret et stort solcelleanlæg der skal forsyne campingpladsen med grøn energi ligesom at der er opsat vandbesparende brusere, haner og toiletter. Affaldet bliver sorteret og der anvendes udelukkende miljømærkede rengøringsmidler for blot at nævne nogle af de tiltag der er med til at gøre dit ophold på campingpladsen til en grøn ferieform.  

Silkeborg er Danmarks outdoor hovedstad  

Silkeborg er kendt som Danmarks outdoor hovedstad. Med storslået natur og fokus på udendørs samt friluftsaktiviteter, kan du sikre dig en vaske ægte outdooroplevelse. Den afslappende natur omkring Silkeborgsøerne giver fred og ro til hele familien, mens der ligeledes er mulighed for mountainbike eller løbeture, hvis der er behov for mere fart over feltet. Kano og kajak udlejning er særligt populært som en outdoor attraktion på Gudenåen ligesom at du kan bringe fiskestangen i brug eller overnatte i det fri i shelters eller hængekøje og nyde stilheden foran bålets flammer året rundt. Der er mange vandrere der valfarter til Silkeborg og ”pilgrimsruten” der går under Danmarks smukkeste jernbanestrækning. Alt i alt er der muligheder for enhver smag og til enhver alder, uanset om der skulle være et ønske om fred og idyl eller mere krævende outdoor aktiviteter.  

Bo godt på Bryrup Campingplads  

Det er mange muligheder når du skal udvælge det rette ophold på Bryrup Campingplads. Nyd den storslået natur med anbringelse af din egen vogn eller telt på pladsen. Der er udsigt udover landskabet, da terrasser og reposer er etableret i flere niveauer udover marker og bakketoppe. Din autocamper er også velkommen på det kørefaste underlag og fællesaktiviteter på campingpladsen. Har du ikke din egen vogn, telt eller bil at overnatte i, så vælg en af de mange campinghytter der er tilgængelige. Der er store og små, primitive eller luksuriøse, som træhytte eller villatelt. Der er med garanti en overnatningsmulighed der vil passe dig og dine ønsker til en campingoplevelse med muligheder der strækker sig vidt og som du sent vil glemme.