Tre trendy tips til boligindretning

Mangler dit hjem en kærlig og opløftende pift? Tendenserne indenfor indretning ændrer sig ofte, og det er en god idé at holde sig opdateret, hvis man gerne vil have et hjem med et moderne udseende. Det kan nemlig give masser af livskvalitet, samtidig med at det kan være ganske underholdende at gå på jagt efter flotte møbler. I processen kan du lære dig selv bedre at kende, og blive mere afklaret med din personlige smag og præferencer. Vi har samlet tre trends indenfor boligindretning. Du kan hurtigt få et flot hjem, som udstråler tidsånd og moderne vaner. Læs mere og find inspirationen til dit næste møbelkøb.

Planter og blomster i alverdens farver

Planter og blomster er på mange måder et tidløst element indenfor boligindretning. Særligt hvis du bor i byen og er langt væk fra skov eller strand, kan planter skabe stor glæde og en følelse af natur. Selvom planter eller blomster aldrig er upopulært, så har det dog sjældent været mere populært end i dag, og du får hurtigt et moderne hjem, hvis du pynter med pæne planter. Udover at selve planterne kan have forskelligt og alsidigt udseende, så kan du også vælge mellem mange flotte krukker og andre udsmykninger, som du kan holde dine beplantninger i. Et eksempel på en moderne løsning til blomster er en blomsterstander. Med en blomsterstander er din krukke hævet lidt fra jorden. Det har både et elegant udtryk, men det kan også være en fordel, da det kan hjælpe planterne med at få sollys. 

Pladsoptimerende indretning

Pladsoptimerende indretning er også en trendy ting. Særligt i byerne, hvor folk også bor med lidt plads og kvadratmeterne er sparsomme. Det er vidt begreb, og kan bestå i mange forskellige ting, som både emmer af funktionalitet og æstetik. Det kan f. eks være høje reoler eller hylder, som udnytter pladsen i højden. Udover at være praktisk, så giver det også hjemmet et helstøbt look. Det kan også være en høj seng, som skaber ekstra plads under sengen til f. eks et skrivebord eller en sofa. Det er en smart og populær løsning – særligt på børneværelser eller teenageværelser. 

Flotte tæpper og gardiner – evt. med DIY-tendenser

Det er også moderne at have masser af tekstiler i hjemmet. Det kan f. eks være ved at udskifte den diskrete persienne med et par farverige og flotte gardiner. Det kan både være tunge gardiner, som lukker lyset helt ude, men det kan også være lette gardiner, som tilføjer lidt liv og farve og selvfølgelig også privatliv fra nysgerrige naboer. Gulvtæpper er også populære, og især farverige gulvtæpper med flotte mønstre. Det kan pifte ethvert kedeligt rum op, og det skaber en hyggelig og varm fornemmelse. Hvis du har kolde gulve, så kan det også være rigtig rart at gå på i vintermånederne. 

DIY – en forkortelse for ‘do it yourself’ – er også en stor dille indenfor både tøj og møbler. Du kan eksperimentere med at lave dine egne tæpper, puder og gardiner. Bare find symaskinen frem og gå i gang! Det er både trendy, sjovt, hyggeligt og personligt.