Tag et flot strandtæppe med på stranden

Kender du det, når det frotterede badehåndklæde man har taget med sig på stranden bliver vådt og sandet? Med et flot strandtæppe behøver du ikke længere at frygte fugtige håndklæder! Strandtæppet forbliver tørt hele strandturen igennem, da det kun skal bruges som underlag til at sidde på og brede maden eller bogen du skal læse ud på. Et strandtæppe kan bruges til et utal af lejligheder og er lavet af holdbare, naturlige materialer. Du kan dermed få glæde af et flot, mønstret strandtæppe i flere år. 

Et utal af farver og mønstre 

Et strandtæppe behøver ikke at se kedeligt ud! Tværtimod kan du skille dig ud ved at købe et strandtæppe i et flot farverigt mønster. Køb dit næste strandtæppe fra forhandleren Boho Beach, som har specialiseret sig i farverige tæpper og håndklæder af god kvalitet til dig, der ønsker lidt mere elegance og æstetisk design i din hverdag. Tæpperne er designet i enkle, men smagfulde design, der vil passe til enhver lejlighed. Klik her for at læse mere om butikken og se det store udvalg af tæpper og håndklæder: https://www.bohobeach.shop

Altid sikret høj kvalitet 

Med et strandtæppe eller håndklæde fra Boho Beach er du som kunde altid sikret høj kvalitet. Alle deres strandtæpper er lavet af stabilt og holdbart materiale, mens deres håndklæder er produceret i henhold til den ældgamle ”Hammam”-tradition. Denne vævetradition stammer oprindeligt fra Tyrkiet og har i årtusinder været brugt til at væve håndklæder til de berømte tyrkiske bade. Håndklæderne er håndvævede i let og lækker kvalitet og derfor sikrer denne tradition, at tekstilet altid er superblødt og rar mod huden, hvilket er behageligt at vide, især når man skal sidde eller ligge ned i længere tid. 

Også ideelt som sengetæppe 

Udover at være perfekt til en tur på stranden eller i skoven, ser strandtæpperne også godt ud i hjemmet. Tæpperne kan for eksempel bruges i sengen som et dedikeret sengetæppe til når det bliver lidt koldere eller i sofaen som hyggetæppe til filmaftenen. Tæppet er hverken for tungt eller alt for varmt og vil – med dets størrelse – kunne dække jer alle uden at nogen skal kæmpe om tæppet. Når de kolde nætter sniger sig frem, er et lækkert, lunt tæppe den bedste løsning på kolde tæer og klaprende tænder! 

Masser af plads til alle 

Det er utrolig vigtigt at have et stort, lækkert tæppe, der kan være underlag til flere personer til at sidde på stranden, i parken, skoven eller blot i baghaven. Med et strandtæppe i et enkelt design fra Boho Beach kan du holde hyggelig picnics eller bare bruge lidt kvalitetstid sammen med familie og venner. Alle strandtæpper fra Boho Beach lavet i størrelsen 180 x 235 centimeter, så der vil derfor være mere end rigeligt plads til alle. Strandtæppet sikrer at alle får sig en komfortabel plads i solen, mens man hygger sig rundt omkring et lækkert måltid mad eller bare en god snak. Her kan alle føle sig velkomne, da der er god plads – ellers må man supplere med et andet tæppe!