Flotte krus med logo

Rigtig mange danskere gør brug af krus hver eneste dag. Hvad enten det er til te, kaffe, varm kakao eller en helt fjerde mulighed, drikker vi rigtig mange varme drikke. Det er altid hyggeligt at lægge sig på sofaen med et tæppe og et krus med noget varmt i, når regnen siler ned eller det blæser udenfor. Hvis du ejer en forretning er krus med din virksomheds logo på den perfekte billige og nemme marketingsmulighed. Så hvorfor ikke gøre noget ud af dine krus og købe et flot krus med logo eller tryk på?

Til dig selv eller en af dine kære

Hvis man køber et krus fra en butik, der specialiserer sig i at trykke logoer på porcelæn, kan man få trykt alle mulige slags logoer eller skrift på sit krus. Et krus med et helt personligt touch kan enten være en god gave til venner og familie, eller en sjov gave til pakkeleg til arbejdspladsens julefrokost. Et krus med et specifikt logo eller tryk på kan være et sjovt og billigt spin på den sædvanlige julegave. Topsupplies er en af de førende virksomheder i Danmark, der laver tryk på krus til billige priser med hurtig levering. Virksomhedens krus er altid lavet af porcelæn af den højeste kvalitet, der sikrer dig stabilitet og pålidelighed hver gang.

Den perfekte promovering for din virksomhed

Hvis du er ejer af en virksomhed, der har brug for mere billig, men effektiv promovering, er krus med logo på den perfekte mulighed. Du kan nemlig nemt få trykt dit firmas logo på krusene i høj kvalitet og dele dem ud til for eksempel konferencer, foredrag, møder eller andre sammenkomster. Folk er altid glade for at gå gratis ting og vil huske netop din virksomhed frem for alle de andre, når de tager kruset med hjem og bruger det i deres dagligdag. Krus på med tryk på er også en rigtig god firmagave, der kan deles ud til dine kunder og samarbejdspartnere til jul som en ekstra lille gave. Dette er den perfekte måde til at reklamere for din virksomhed med stor effektivitet og få folk til at tale om dine produkter uden at bruge særlig mange penge på marketing og store reklamer.

Billigt og nemt

Det er meget billigt at købe store mængder af krus med logo på, der samtidigt også er lavet i porcelæn af høj kvalitet, som ikke går let i stykker. Gør det nemt for dig selv ved at købe mange krus med logo på, inden du for eksempel skal mødes med store kunder gennem dit virke som forretningsejer, så de kan drikke af et flot krus med dit logo på til mødet og tilmed få et rent et med hjem som tak for at mødes. Din virksomheds logo er dermed tydeligt repræsenteres og det vil komme til at virke, især hvis logoet er fængende og farverigt. Det er også anbefalelsesværdigt at have krus med dit virksomheds logo stående på arbejdspladsen til dine medarbejdere, så de også kan drikke af dem.