Hoisin sauce – hvad kan det bruges til i madlavningen? 

Der findes en helt masse forskellige saucer og lignende fra det kinesiske køkken, som kan være med til at lave super lækre og smagsfulde retter. En af dem er hoisin sauce. Denne sauce er nemlig også kendt fra det kinesiske køkken, hvor den bruges til et hav af forskellige ting. læs videre her for at finde ud af, hvad du kan bruge hoisin sauce til i madlavningen. 

Kan bruges til wokretter 

Hoisin sauce er en sød, salt, krydret og tyk sauce, og den kan bruges til en helt masse forskellige retter som en lækker smagsgiver. Det er blandt andet noget, som du kan benytte i wok. Hvis du har en flaske hoisin sauce derhjemme, som du gerne vil bruge en madlavningen, kan du derfor overveje at bruge noget af den i en super lækker wokret. 

Det vil uden tvivl være noget, som giver wokken lidt ekstra smag. Hoisin sauce går godt til en masse forskelligt kød, så du har altså rig mulighed for at benytte den i lige den wokret, som du gerne vil lave. Det er dog ikke kun i wokretter, at denne hoisin sauce kan benyttes. 

Brug hoisin sauce som marinade 

Som sagt kan hoisin sauce bruges i en masse forskellige retter og til mange forskellige formål. Du kan for eksempel benytte hoisin sauce, når du skal marinere diverse kød. Denne sauce fungerer nemlig som en super lækker marinade, og vil give kødet en masse smag. Det kan være en god ide at lade kødet marinere i denne sauce i et stykke tid, inden at kødet steges – på den måde optages der nemlig mest mulig smag. 

Hvis du står og skal grille en masse kød til familiefødselsdag eller lignende, kan du derfor overveje, om det skal marineres i hoisin sauce. Du kan også sagtens blande andet i denne marinade – det er helt op til dig, hvad der skal i den. Det handler bare om at finde en blanding, som gør kødet super lækkert og smagsfyldt. 

Hoisin sauce som dip 

Hoisin sauce er noget, der bare kan bruges til en helt masse forskellige ting I madlavning. Udover at være god til marinering af kød, samt at passe godt I wokretter, kan hoisin sauce nemlig også benyttes som dip. Det er nemlig populært i Kina at benytte hoisin sauce som dip til diverse retter. Det er for eksempel populært at servere som dip til blandt andet forårsruller. 

Det kan dog bruges som dip til en masse andre ting også – for eksempel friteret fisk. Det kan derfor også være noget, du sætter på bordet som dip, hvis du en dag serverer forårsruller for familien. Ved at købe hoisin sauce får du altså en sauce, som kan bruges til lidt af hvert. Det vil derfor også være en sauce, som du faktisk kan få brugt, så den ikke bare står og bliver for gammel i køleskabet. Dette er altså hvad du kan bruge hoisin sauce til i din madlavning.