Alle designerelskere bør have disse ting i boligen

Vores indstillinger til designergenstande er meget forskellige, og det gælder sådan set både, om der er tale om tøj eller om ting til din indretning. Der kan også være forskellige grunde til at vælge designergenstande over andre lignende ting. Det kan f.eks. enten være fordi, du bare er helt vild med udseendet af disse genstande, men det kan også lige så meget bare være fordi, at det er designer – der er intet grundlag, der er mere rigtigt end et andet.

En designerlampe

Hvis du er typen, der er opmærksom på de små ting ved din indretning, har du sikkert også haft fokus på dine lamper under indretningen. Det er langt fra alle, der har det, men det kan virkelig gøre noget godt for din indretning, hvis du vælger at tage lidt tid til at finde den rette lampe. Hvis resten af din indretning indeholder mange designer genstande, kan det jo også sagtens være, at en designerlampe, er det, der passer bedst ind.

Hvis du overvejer at købe en designer lampe til boligen, kan det være, at du skal overveje en Murano lampe. Disse er meget populære, og lavet med det holdbare Murano glas. Find en lækker designer Murano lampe her.

En af de kendte møbelmodeller

Der er nogle møbler, vi alle kender af navn. Det er langt fra alle, der har dem stående i deres bolig, men igen er det noget, der vil passe fint ind, hvis du generelt er vild med at indrette med designergenstande. Disse møbler findes inde for mange forskellige kategorier, så uanset om du mangler en lænestol, en sofa eller et spisebord, burde det være muligt for dig at finde noget, du kan implementere i din bolig. Det betyder altså også, at du har lidt frihed til at vælge, når det kommer til designermøbler.

Vaser eller andet pynt

Nogle gange kan det på en vase være svært at se, hvilket mærke den er, og om den har været billig eller dyr. Men for mange der indretter med mange designerting i boligen, handler det ikke så meget om at vise pengene frem – man gør det mere for sig selv. Derfor er vaser eller lignende også en god mulighed for at implementere ideen om lækkert design i dit hjem. Udvalget af pynt er jo enormt stort, hvilket giver dig en stor frihed til at være kreativ med din indretning. På den måde kan du være sikker på at komme til at bo i et hjem, der er indrettet på en måde, der gør dig glad.

Et maleri lavet af et kendt navn

Hvis du kan lykkes med at hænge et maleri op i hjemmet, der indeholder en lille skrevet krølle i bunden, vil det også være et godt træk på din designerrejse. Den lille krølle vil måske ikke sige andre det helt store – ja den vil måske ikke sige dig det helt store heller – men det kan altså være en lille signering fra en kendt maler, der giver maleriet stor værdi.