Cykelhjelme er fantastiske gaver


Tit har man en ide om at det er kedelig både at give og modtage praktiske gaver. Men dette behøver slet ikke at være rigtig, for der er en grund til at en gave er praktisk. Det er fordi vi har brug for den. Så hvis du har fundet en gave, som en du elsker virkelig kan bruge til noget, så er det egentlig kærligt at give den til vedkommende. Det viser, at du ved, hvad de mangler og har brug for.

Det handler om at passe på sit liv og helbred

En ting man måske umiddelbart kunne tænke er en rigtig kedelig gave at give, er en cykelhjelm. Men hvorfor er det, at vi har brug for at have en cykelhjelm med os? Det er for at passe på vores liv. Uden en cykelhjelm er der en langt større risiko for at dø eller komme slemt til skade, hvis man er med i et trafikuheld. Og det ønsker man aldrig, at nogen skal udsættes for – og da slet ikke dem vi elsker og holder af.

Vil det derfor ikke være rigtig kærligt at sikre sig at en man har kær, kan passe på sig selv når han eller hun cykler rundt i trafikken. Så køb cykelhjelm her og vis at du ønsker at de passer på sig selv, så I ikke pludselig skal undvære hinanden. Dem man elsker passer man på, også ved at hjælpe dem til at passe på sig selv.

Selvom en cykelhjelm måske er en praktisk ting, så betyder det slet ikke at den skal være kedelig og upersonlig. Man kan købe cykelhjelme i forskellige stile, men også i diverse farver og mønstre. På den måde kan man finde frem til en cykelhjelm, der både er sikker, men flot at se på, og som passer til sin ejermands stil. Selv hvis modtageren helst ikke vil have sit hår ødelagt på cykelturen, findes der cykelhjelme, der kan hjælpe med dette. Så der er ingen undskyldning for at lade hjelmen blive derhjemme.

cykelhjelm til børn

Fortæl modtageren at det er en gave givet i kærlighed

Hvis du er lidt i tvivl om modtageren vil have samme opfattelse af dine gave, som du har. Hvorfor så ikke tage det med i det kort du lægger ved gaven? Skriv en lille sætning eller to om hvor meget de betyder for dig og du derfor gerne vil være med til at de passer på sig selv, når de er i potentielle farlige situationer. Og at det er derfor, at du har valgt at give dem denne cykelhjelm.

De vil helt sikkert kunne mærke, hvor meget du holder af dem, og måske vil det motivere dem endnu mere til at huske cykelhjelmen, når de tager hjemmefra. Fordi de heller ikke vil risikere at skulle undvære dig på grund af den forfærdelig ulykke.

Det kan virke trist med sådanne tanker, men frygten bygger jo på en kærlighed til den person, man ikke vil miste. Så på den måde er det jo egentlig meget smukt. Så giv en kærlighedsgave, giv en cykelhjelm.