Derfor skal din virksomhed have matchende arbejdstøj

Når det kommer til arbejdstøj, så er det selvfølgelig billigst for virksomheden, hvis man ikke køber en masse tøj ind til sine medarbejdere. Man skal ikke ud at bestille en masse tøj i forskellige størrelser, så alle kan få en t-shirt med tryk som passer. Men hvis medarbejderne ikke får arbejdstøj, så kan det have rigtig mange negative effekter på virksomheden. Det kan faktisk slet ikke svare sig at lade være, fordi de positive ting, som en t shirt med tryk kan give til virksomheden, er meget vigtigere end de penge, som man sparer ved at lade være. Nogle af fordelene kan du læse mere om herunder.

t shirt med tryk

Medarbejderne undgår ødelagt tøj

Den nemmeste måde at finde ud af, om det er tid til at købe nogle t-shirt med tryk hjem til sin virksomhed, er ved at kigge på om dine medarbejderes tøj bliver ødelagt på arbejdet. Det kan være, hvis man kan komme til at svine sit tøj til. Det kan også være, hvis tøjet nemt kan hænge fast i noget og på den måde blive ødelagt.

Der er ingen tvivl om, at du kun vil møde sure medarbejdere, hvis de kommer til at ødelægge deres eget tøj, mens de er på arbejde. De vil helt sikker også synes, at det er på tide, at virksomheden køber t-shirt med tryk hjem, så de ikke ødelægger deres eget tøj, hver gang de er på arbejde. Hvis det sker, så er det bare om at få bestilt tøj hjem. 

Tøj der viser fællesskab i din virksomhed

Hvis man køber t-shirt med tryk hjem til sine medarbejdere, så kan man være sikker på, at der inden for kort tid vil blive skabt en hel anden fællesskabsfølelse på arbejdspladsen. Der kommer til at ske det samme, som man eksempelvis ser på fodboldbanen, i håndboldhallen eller et helt tredje sted. Det, at dine medarbejdere kommer til at have samme slagt tøj på, betyder nemlig, at de kommer til at forstå det som om, at de spiller på samme hold. Det er noget, som de fleste virksomheder stræber efter, fordi den fællesskabsfølelse som ens tøj kan betyde, at kan kun give bedre sammenhold og samarbejde. Også overfor kunder eller andre samarbejdspartnere. De kommer til at se jeres virksomhed som en stærk enhed.

Personligt print

En af grundene til at du måske ikke allerede har bestilt ens arbejdstøj hjem kunne være, at du ikke tror, at der findes tryk, som passer til din virksomheds logo. Det behøver du slet ikke være bange for, at for man kan nemlig sagtens få lige præcis det logo, som man har lyst til, trykt på trøjerne. Du kan selv vælge placeringen af trykket, så hvis man hellere vil have et tryk på ryggen af t-shirten frem for foran eller på ærmet, så kan man bestille det i stedet. Samtidig kommer trøjerne også i alle regnbuens farver og en masse forskellige tekstiler, så du kan fuldstændig selv bestemme, hvordan dine t shirt med tryk skal se ud.