Det er vigtigt at passe godt på dit hår

For både kvinder og mænd er det vigtigt at passe godt på sit hår, men især for os mænd kan der ligge meget identitet i en tæt og flot hårpragt.

Har du problemer med fedtet eller tørt hår så er produkter fra Kerastase en helt perfekt løsning, læs mere herunder om hvorfor det er vigtigt du passer godt på dig selv og dit hår med de velkendte produkter fra Kerastase.

Hvor finder jeg produkterne

Lad os starte med det vigtige, hvordan du finder produkterne.

Produkterne fra Kerastase kan findes mange steder, bl.a. hos frisører og i fysiske butikker, men er du ikke typen der gider rende rundt for at finde det rigtige hårprodukt så er webshoppen www.hair247.dk helt sikkert noget for dig.

Filosofien bag er at man skal kunne købe Kerastase og andre hårprodukter 24/7 hvor og hvornår det passer dig bedst.

Udover at have et kæmpe udvalg i produkter fra Kerastase så har webshoppen også nogle af markedets bedste priser, og så har de en sjældent set service hvor de sender produkterne gratis uanset hvilket beløb du handler for, så skulle man jo ikke tro det kunne blive bedre.

Men det kan det faktisk godt, bare en smule, for oven i billige produkter og gratis levering får du nemlig også et bonusbeløb hver gang du handler, som du så kan bruge til næste gang. Jo større beløb, jo større bonus.

kerastase

Sundt hår er vigtigt

Vi mænd har ikke alle de samme muligheder for at pynte os med make up og smarte accessories som kvinder har, derfor bliver håret tillagt noget mere betydning i vores identitet og hvordan vi håber eller tænker at andre ser os.

Et sundt og stærkt hår er også et tegn på en sund krop og et sundt liv.
Håret kan blive præget af stress, træthed, for meget sollys og en vitaminfattig kost samt alle hverdagens øvrige strabadser, og derfor er det vigtigt at du bruger tiden på at pleje dit hår.

Kerastase har lavet mange gode produkter der stimulerer hårvækst samt kraftigt hår, hvilket mange mænd kan opleve bliver en mangelvare med alderen.

 

Hårpleje til alle hårtyper

Kerastase startede tilbage i 1967 hvor den første shampoo beregnet til tør og fedtet hovedbund kom på markedet, og først 7 år senere skulle de næste produkter følge efter.

På trods for at dette ene produkt var grundlaget voksede brandet sig hurtigt stort og anerkendt, og i dag spænder det vidt fra olier til cremer og fra shampoo til hår masker og conditioners, både kvinder, mænd og børn kan helt sikkert finde lige netop det produkt der passer til deres hårtype i sortimentet.

Hemmeligheden bag de luksuriøse produkter er en seriøs forskning sammensat med banebrydende teknologi.

Produkterne bruges derfor også af frisører verden over der ønsker at hjælpe deres kunder med at skabe positive og varige ændringer i deres hårstruktur.

Vil du også have et professionelt produkt hjemme i bruseren som kun yder det allerbedste til dit hår, så er det helt sikkert i Kerastases retning du skal kigge.