Giv flotte smykker til en, du har kær

Det har i mange år været utroligt populært at give smykker i gave – særligt til kvinder. Og det er ikke en tendens, der er på vej væk.

Smykker er så god en gave, fordi det er brugbart for utroligt mange kvinder, og du kan minde dem om, hvorfor de fik det.

Mange piger får for eksempel smykker i konfirmationsgave, og hver gang de bruger det, så mindes de om, hvorfor de fik det. Det samme gælder årsdage med partnere senere hen, hvor det ligeledes bruges til at markere dagen.

Et af de mærker, der er fantastiske til kvinden, du holder af, er By Birdie. Deres smykker er nemlig unikke og vil bestemt skille sig ud i hendes kollektion på den gode måde.

By Birdie smykker

Hvem er By Birdie?

By Birdie er et smykkemærke, der blev skabt af Birdie Wendelboe. Den er baseret på hendes helt egen personlige stil, hvorfor smykkerne skiller sig ud fra dem, du normalt ser fra danske designere.

Danske designere vil typisk lave smykker, hvor den stringente minimalisme er tydelig at se – og her skiller By Birdie sig ud på den bedste måde.

Smykkerne er hver især ekstravagante i udtrykket, og der er brugt både guld, oxideret sølv, en masse perler, ædelsten og diamanter til at skaber hvert enkelt kunstværk, som det i virkeligheden er. Det giver et råt og feminint udtryk, der giver udtryk af at være inspireret af den nordiske industri og naturen, som vi er så glade for heroppe.

Er du interesseret i et spændende smykke, der skiller sig ud, så er By Birdie altså helt perfekt.

Et smykke til enhver smag

Takket være den kreative frihed, som Birdie tillader sig at have i sine smykkedesigns, så finder du atlså et smykke til enhver smag. Uanset om du eller modtageren af smykket er til store statement ørering eller de helt små, der blot giver lidt ekstra, så finder du det blandt By Birdies smykker.

Smykkerne varierer også meget i pris, og du finder både noget, der ligger i det prisleje, der er normalt for danske smykker samt priser til helt op omkring 20.000 kr. for et smykke. På den måde kan du altså selv vælge dit budget.

Mix og match med andre designere

Blot fordi smykkerne er specielle og adskiller sig fra andre mærker, betyder det ikke, at du ikke kan mixe og matche med resten af smykkerne i din kollektion. Faktisk vil det blot give et mere interessant udtryk, der hjælper med at gøre de andre smykker mere rå.

By Birdie har også skabt mere simple smykker, som små ørestikker, der blot skiller sig ud, fordi de har en smule farve fremfor at være i rent guld eller have en diamant.

Derudover er alle smykkerne ikke kæmpe store – selvom den type bestemt også findes i hendes udvalg. Der findes også mindre smykker, der er gode at bruge, når du stacker.