Krus med tryk eller logo – derfor er det smart

Vi har alle brug for et godt krus, så vi kan drikke vores te, kaffe, kakao eller hvad der nu ellers kan være i sådan et krus. Så derfor kan vi lige så godt gøre vores eget krus personligt med et tryk eller et logo.

Et personligt præg på dit krus

Der er mange grunde til at få et krus med tryk. En af de grunde er, at du kan få et helt personligt præg på dit eget krus. Det kan være du vil skrive navne på, et sjovt eller sødt citat du elsker eller noget helt andet. Det er netop helt op til dig, og ikke nogen andre, hvilket er det, som jo gør det personligt.

Det kan også være smart, hvis man har sit eget unikke tryk på. Hvis du har kruset med på arbejde, og det skal stå sammen med en masse andre krus, så kan du nemt kende forskel på din og andres, da du nemlig har dit eget personlige tryk på.

Det er altid bare lidt mere hyggeligt, hvis man gør noget personligt. Det gælder nemlig også krus og mange andre ting. Det kan være du kan få et godt billede fra en ferie på, og så det jo altid rart at se et hyggeligt minde, hver gang du tager en kop kaffe.

Krus med logo

Krus med logo vil være den perfekte ide til firmaet eller andre lign. steder, hvor mange mennesker bruger krus. Så får man lidt reklame på de fine krus, og man kan tydeligt se de tilhører firmaet selv, så ingen kommer til at tage kruset med hjem ved et uheld. Vi ved jo, at det næsten er alle voksne, der enten drikker kaffe eller te, så det vil helt sikkert være brugbart med et bundt krus med logo på.

Sådan laver du krus med tryk eller logo

Først skal du vælge det slags krus du vil have. Der er nemlig mange forskellige slags former, størrelser og så videre. Det kan være man er mere til den vintage slags, det kan man nemlig også finde. Når designet på kruset er blevet valgt, kan man nu vælge farven. Det kan være du bare gerne vil have den helt normale hvide farve, men det kan også være du vil være lidt kreativ. Når det er valgt, er det kun logoet eller trykket, der er tilbage at sætte på. Det er nemt og hurtigt.

Så kan du nu få dit helt eget krus med dit helt eget unikke tryk. Det er lidt sjovere, når man har noget unikt. Og en dag om mange år, hvor du forhåbentligt har fået børn eller børnebørn kan du give den videre, så det nærmest er en vigtig familie ejendel. Så kan det gå videre i familien, og så er det bare et helt specielt krus, som betyder noget for hele familien.