Hvorfor du skal vælge en velour spisebordsstol

velour stol

En almindelig misforståelse om velour er, at det er et materiale, der kræver en høj vedligeholdelse. Men bare rolig, det er ikke sandt! Når det behandles med den rette pleje og vedligeholdelse, finder du ud af, at dine velourmøbler er bygget til at kunne holde til noget. Syntetisk velour, som dem, der er lavet af polyester af høj kvalitet, er også mindre modtagelige for mærkning, falmning eller revner. Dette gør den mere holdbar og velegnet til daglig brug. Derfor er velour altså et oplagt valg, når det kommer til spisebordsstole. En velour spisebordsstol er en utrolig flot tilføjelse i en hver spisestue, da det giver en luksuriøs følelse til rummet.

En velour spisebordsstol skiller sig ud i resten af rummet

Der er mange fordele, der følger med at eje en velour spisebordsstol. Du har ikke brug for særlig meget af det før, at det får en stor indflydelse på dit rum, og det flotte stof kan få et simpelt spisebord til at virke meget større. Hvis du synes at bruge velourstole rundt omkring hele bordet, er lidt for meget, kan du vælge at have bare to velourspisebordsstole i hver ende af bordet og enklere stole langs siderne. Så skaber du en rolig fornemmelse i rummet, men samtidig har du nogle elementer, der skiller sig ud, og skaber en kontrast til resten af tingene.

velour spisebordsstol

Få en velour spisebordsstol i lige præcis den farve, du ønsker

Da velour er vævet ved hjælp af silkefibre, som er lette at farve, resulterer det i et utroligt stort udvalg af forskellige farver. Så velour kommer altså i et utal af forskellige nuancer og farver. Hvis du er til stærke farver, såsom gul, rød eller orange er dette bestemt en mulighed at vælge. Det kan virkelig skille sig ud fra resten af hjemmet. Hvis du hellere vil gå med noget, der er en anelse mere neutralt, er det altså muligt at vælge farver, såsom sort, mørkeblå eller mørkegrøn. Disse farver er som sagt mere neutrale, men de skiller sig stadig lidt ud på grund af velourens flotte tekstur. Det er altså nærmest et utal af muligheder, når det kommer til farvevalg ved velour spisebordsstole – det er kun fantasien, der sætter grænser!

Velour er let at rengøre

Velour er som sagt tidligere end materiale, der er let at rengøre. Det er altså lettere at fjerne spild fra velour, end det er at rengøre mange andre materialer, hvilket gør det til et praktisk valg. Og når det kommer til spisebordsstole, er det altså bare utroligt dejligt, at de er lette at rengøre, da der ofte kan komme spild på dem af den simple grund, at du sidder og spiser på dem. Men som sagt er det faktisk ikke så svært at rengøre velour, som du måske kan frygte. Det eneste det kræver, for en daglig vedligeholdelse er en støvsuger med et blødt børstehoved, som du kan støvsuge stolen med, hvis der er nogle krummer. Hvis det er gået helt galt med nogle indtørret pletter, er det ikke meget sværere end at tage en klud og noget sæbevand og fjerne pletten med det.

Du skal altså ikke være bange for at vælge velour spisebordsstole – det er et valg, du helt sikkert ikke kommer til at fortryde!