Kom udenfor med en hængekøje i krisetider

Coronavirussen er for tiden på alle læber. Selvom den har sin oprindelse i en provins i Kina, har den nemlig hurtigt bredt sig ud over hel verden, og mange lande har taget deres forholdsregler for at begrænse smitten af hensyn til de ældre og svagelige, som er i langt den største risiko for at dø grundet Coronavirussen, da der endnu ikke er fundet en måde at kurere den på.

Det har naturligvis også haft en indvirkning på, hvordan vi lever vores liv herhjemme i Danmark, hvor virussen har spredt sig med foruroligende stor hast.

Det har blandt andet medført, at regeringen har set sig nødsaget til at lukke mange arbejdspladser og alle uddannelsesinstitutioner, fordi der er overhængende risiko for at blive smittet, når mange mennesker mødes sammen på den måde.

Køb et par hængekøjer

I stedet er folk blevet rådet til at blive hjemme og holde sig væk fra at optræde i større forsamlinger i så vidt et omfang, det er muligt. Mange har taget det som en tilskyndelse til at bruge noget ekstra tid med familien og på sofaen foran fjernsynet.

Det kan dog hurtigt gå hen at blive lidt trættende, hvis man slet ikke kommer udenfor en dør i det næste stykke tid. Derfor er det uden tvivl anbefalelsesværdigt, at man i stedet tager ud i haven.

Man kan blandt andet gøre et køb på haengekoje.dk, hvor man, som navnet antyder, kan købe en hængekøje eller to og dermed gøre haven til et langt mere tiltrækkende sted for både unge og gamle.

par i hængekøje

Det er stadig sundt at komme ud

Selvom regeringen har rådet os til at holde os en smule for os selv i de kommende uger, er der nemlig ikke blevet sagt noget om, at vi konsekvent skulle holde os inden døre. Det lader vi, i hvert fald indtil videre, italienerne om.

Tværtimod er der faktisk mange fra sundhedsmyndighederne, der har tilskyndet til, at man bevæger sig udenfor til for eksempel haven, hvor man ikke deler et indelukket rum med andre potentielle smittebærere. Selvom de har frarådet større sammenkomster såsom fødselsdage, har de således, for indeværende, stadig tilladt udendørs fødselsdage og det lignende, hvilket, om ikke andet, taler for, hvor godt og sundt det kan være at færdes i haven på trods af Corona.

Det kan man, som sagt, blandt andet gøre ved at anskaffe sig et par hængekøjer. Der findes nemlig ikke nogen bedre måde at nyde sin have og det tidlige forårsvejr ved at døse lidt hen i en hængekøje med en god bog eller en podcast i ørerne.

Det kan sågar være, at man bare lægger sig derud for at få lidt tiltrængt frisk luft eller for at fylde ørerne med lyden af fuglefløjt og børnenes leg. Når man ligger sådan et sted, kan man lade nutidens kriser gå i glemmebogen for et stykke tid og i stedet bare nyde, at det endelig er blevet forår.