Derfor bør du ikke kaste dig ud i video på egen hånd

Der er i dag mange, der er begyndt at finde disciplinen, video, interessant, når det handler om markedsføring, branding og reklame. Og det med god grund.

Video er nemlig en effektiv kanal, når du gerne vil sikre, at du rammer din målgruppe, at dit budskab bliver husket, og du får succes med de penge, som du vælger at kaste i dit marketingbudget.

Dog er det svært at mestre video-kunsten på egen hånd, og derfor bør du søge hjælp til den hos et professionelt video bureau

Når du gerne vil virke rigtig professionel

Når det handler om video, så er der tale om en disciplin inden for især marketing, som kræver en stor erfaring og masser af ekspertise. Der er flere, der får succes med de små private videoer, der er optaget på en smartphone og herefter delt på de sociale medier, men for langt de fleste forretninger, vil det ikke virke med de lidt uperfekte takes.

Derfor er der brug for et professionelt set up med fokus på god filmning og klipning, og hvor der er lagt en strategi for selve videoen og det mål, man gerne vil opnå med den.

Alt bliver tænkt ind i en god strategi

Og derfor er det en fordel at vælge at gøre brug af et professionelt video bureau til sin video markedsføring. Her er det nemlig sikret, at du vil møde dygtige folk, der står klar til at tage dig i hånden gennem hele processen.

Det vil sige, at I får lagt en god plan for selve videoen, og hvad formålet er med den. Der bliver tænkt i strategi, og derfor får videoen et godt fundment, der er funderet i din forretning og dine visioner for fremtiden. 

Det kræver det helt rette, tekniske udstyr

Herefter bliver videoen filmet. Her bruges det mest avancerede udstyr, således du oplever en knivskarp video, hvor der ikke er støj på lyden. Det er udstyr, der i sig selv kan være svært at beherske, og derfor er det en fordel med erfaring.

De rå filmklip tages herefter med retur, hvor en proces med bearbejdning går i gang. Der skal helt sikkert klippes til i videoerne, og måske skal der også redigeres og justeres på alt fra lyd, farve og billede. Det kan også være en fordel at få undertekster på.

Du skal have bredt din video ud online

Sidst men ikke mindst skal du have din video ud at leve.

Det er ikke sikkert, at du blot kan dele videoen på din væg på et socialt medie. Der skal måske også her lægges en god strategi. Der skal laves nogle annoncer, der sørger for, at du rammer bredt, men stadig plet med dit materiale, og derfor skal tænkes en hel proces ind i udbredelsen af din video, så den får lov at leve det liv, som du forventer af den. 

Dine marketingkroner skal nemlig vise sig at være en god investering, når de bruges på video.