Autoriseret VVS i Stenløse som du kan stole på


Håndværkerbranchen og især VVS-faget er en broget branche, og det kan være svært at identificere hvilke firmaer, som du kan stole på. Hos Forbrugerhuset vil vi derfor kan belyse, hvad du skal være opmærksom på ved valg af VVS virksomhed, og hvordan du vælger den rette samarbejdspartner. I Stenløse nær ved København er der mange VVS’ere, og en af dem er https://www.flexvvs.dk/ (Flex VVS ApS), som er en autoriseret VVS installatør. Netop deres autorisering som udstedes af sikkerhedsstyrelsen, er en indikation på deres faglige ekspertise. Hvorfor det er vigtigt at vælge en autoriseret VVS virksomheder kommer vi nærmere ind på længere ned i artiklen.

Sikkerhed og forsikring giver ro i maven

Der findes mange årsager til, hvorfor du bør anvende en autoriseret VVS installatør, hvis du skal have lavet et badeværelse, køkken eller anden form for vådrum. Først og fremmest så er det selvfølgelig et spørgsmål om sikkerhed, da det kan være farligt og omfattende at rode med gas, vand og varme installationer. Men hvis du vælger at få en ikke-autoriseret VVS installatør til at udføre installationerne, så kan det blive et problem i et forsikrings øjemed. Det skyldes at de håndværkere, som ikke er autoriseret ofte, laver mange fejlinstallationer, som kan give problemer. En fejlinstallation vil kræve en omfattende reparation og ikke mindst hyppigt eftersyn og service. Det giver flere omkostninger, som forsikringsselskaberne ikke altid vil være med til at dække. På trods af at installationen i sig selv bliver meget billigere ved at gøre det selv eller anvende ikke-autoriseret installatører, så kan det ende med at blive langt dyrere end først antaget.

Vælg derfor en autoriseret VVS installatør såsom Flex VVS, hvis du ønsker at have ro i maven, når dit badeværelse eller køkken skal bygges eller renoveres. Virksomheder kan blive autoriseret, hvis de gennemgår kontrol, som overvåges af sikkerhedsstyrelsen og andre instanser. Med en autorisering er virksomheden dermed også berettiget til at varetage enhver form for VVS-opgave, uanset om det er relateret til gasfyr, fjernvarme, gulvvarme og vand (badeværelse/køkken).

vvser der laver håndvasken på badeværelset

Kompetencer der rækker til mere end en installation

En overset disciplin inden for VVS-faget er energioptimering, som kan være med til at spare dig for tusindvis af kroner årligt. Når det varme så vil du i privat regi, typisk kunne gøre en stor besparelse på dine radiatorer, da mange er under- eller overdimensionerede. Enkelte udskifter eller tilpasninger kan give dig besparelser, som du aldrig havde regnet med. For virksomheder i erhverv er det ligeledes en kæmpe mulighed, da der oftest er hundredvis af kvadratmeter, som bliver dækket af fjernvarme, gasfyr, gulvvarme eller lignende. Regelmæssig service og eftersyn af diverse installationer kan være med til at sikre lange levetid på installationer, men i lige så høj grad store besparelser på energiforbrug. Energioptimering er derfor en undervurderet disciplin, som mange autoriseret VVS’ere faktisk kan være behjælpelige med.

VVS i Stenløse, København og omegn

I hovedstadsområdet er der meget nybyggeri og ikke mindst renoveringsarbejde i forbindelse med gamle lejlighedskomplekser. Derfor er der mange VVS’ere om buddet, hvorfor det er endnu vigtigere at kigge efter autoriseret installatører, så du sikrer dig en grundig installation. Flex VVS har lokation Stenløse, men har valgt at tilbyde deres VVS services i andre byer i Storkøbenhavn så som Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg, Vanløse, Valby, Ballerup, Rungsted, Charlottenlund, Hellerup, Bagsværd, Lyngby, Virum og mange flere. Uanset hvor du har lokation, er de fleste VVS’ere villige til at køre ud for at hjælpe. Vær dog opmærksom på at nogle VVS virksomheder vil pålægge gebyr ved lang kørsel, men det er sjældent tilfældet, hvis de i forvejen operere i København og de omkringliggende byer.